FAST

Fastsyd_Favicon_Frame_WHITE copy.png

En guide av Fastsyd.

Välkommen till Fastsyd:s guide. En viktigt destination med allt du behöver veta om fastigheter i Grekland, samt för att få insikt om Greklands alltmer populära livsstil. 

Grekland är unikt på många sätt, inte bara för sitt klimat eller internationella mix, men när du får en bättre inblick om alla regioner, kommer du att se hur stort utbudet av sporter, kulturella aktiviteter och andra naturupplevelser och utomhusaktiviteter är. 

 

Du kommer at kunna utöva så gott som alla dina favorithobbies! 

Aktiviteter i Grekland

Aktiviteter & Livsstil 

LIVSSTIL GREKLAND

När du får en bättre inblick om alla regioner i Grekland kommer du att se hur stort utbudet av aktiviteter är och du kommer att kunna utöver så gott som alla dina favorithobbies. 

Men var är det bäst att göra vad? 

Vindsurfing, Kitesurfing, Strandhäng - Vi hjälper dig! 

Investera i Grekland

Varför Grekland? 

INVESTERING

Grekland blomstrar - Med ett snitt på 300 soldagar om året har Grekland blivit ett hem för många som söker ett nytt sätt att leva. Utbudet om de tusentals öar som finns att besöka och med ett kuperat landskap som erbjuder aktiviteter i såväl berg, som på slätt och vid havet, gör Grekland till en unik plats att leva på. Under de senaste åren har landet dessutom gjort stora satsningar för förbättrad infrastruktur och många finansiella program, med fokus på gynnsamhet för utländska medborgare som vill flytta till Grekland, har introducerats. 

Köpa fastighet i Grekland

Köpa fastighet i Grekland.

KÖPGUIDEN

På vårt företag erbjuder vi ett stort nätverk av experter, såväl lokala fastighetsmäklare som advokater och notarier, för att kunna erbjuda bästa möjliga service och för att kunna nå ut till alla tillgängliga fastigheter på marknaden. 

För oss på Fastsyd är det väldigt viktigt att praktisera full transparens och förmedla alla nödvändiga steg för en lyckad affär i Grekland! 

Område i Grekland

Kunskap om område är nyckeln!

FOKUS PÅ OMRÅDE

I Grekland hittar du alla former av landskap och förutsättningar för ett fantastiskt nytt hem i solen. För att hitta det just du söker, är det viktigt att vara insatt om vad de olika områdena har att erbjuda. 

Fastigheter är lokala och en förståelse för den lokala marknaden är en grundförutsättning för att hitta rätt. 

3 the villa.jpg

OM MARKNADEN

Fastighetsmarknaden Grekland

Har du precis fått upp ögonen för Grekland men är osäker på vilka möjligheter som egentligen finns? 

Eller har du kanske länge funderat på att införskaffa ett hem i Grekland men tvekat för att du inte har tillräcklig inblick i den lokala fastighetsmarknaden? 

Anmäl ditt intresse här nedan så skickar vi information om tillgängliga objekt på utvalda platser i landet, i takt med att marknaden expanderar. 

Du kommer att få en bättre förståelse för vad som skiljer de olika områdena åt, samt hur kvadratmeterpriset ser ut beroende på de olika förutsättningarna som föreligger en fastighet i Grekland.