En guide av Fastsyd.

Välkommen till Fastsyd:s guide. En viktigt destination med allt du behöver veta om fastigheter i Grekland, samt för att få insikt om Greklands alltmer populära livsstil. 

Grekland är unikt på många sätt, inte bara för sitt klimat eller internationella mix, men när du får en bättre inblick om alla regioner, kommer du att se hur stort utbudet av sporter, kulturella aktiviteter och andra naturupplevelser och utomhusaktiviteter är. 

 

Du kommer at kunna utöva så gott som alla dina favorithobbies! 

Aktiviteter & Livsstil 

LIVSSTIL GREKLAND

När du får en bättre inblick om alla regioner i Grekland kommer du att se hur stort utbudet av aktiviteter är och du kommer att kunna utöver så gott som alla dina favorithobbies. 

Men var är det bäst att göra vad? 

Vindsurfing, Kitesurfing, Strandhäng - Vi hjälper dig! 

Varför Grekland? 

INVESTERING

Grekland blomstrar - Med ett snitt på 300 soldagar om året har Grekland blivit ett hem för många som söker ett nytt sätt att leva. Utbudet om de tusentals öar som finns att besöka och med ett kuperat landskap som erbjuder aktiviteter i såväl berg, som på slätt och vid havet, gör Grekland till en unik plats att leva på. Under de senaste åren har landet dessutom gjort stora satsningar för förbättrad infrastruktur och många finansiella program, med fokus på gynnsamhet för utländska medborgare som vill flytta till Grekland, har introducerats. 

Köpa fastighet i Grekland.

KÖPGUIDEN

På vårt företag erbjuder vi ett stort nätverk av experter, såväl lokala fastighetsmäklare som advokater och notarier, för att kunna erbjuda bästa möjliga service och för att kunna nå ut till alla tillgängliga fastigheter på marknaden. 

För oss på Fastsyd är det väldigt viktigt att praktisera full transparens och förmedla alla nödvändiga steg för en lyckad affär i Grekland! 

Kunskap om område är nyckeln!

FOKUS PÅ OMRÅDE

I Grekland hittar du alla former av landskap och förutsättningar för ett fantastiskt nytt hem i solen. För att hitta det just du söker, är det viktigt att vara insatt om vad de olika områdena har att erbjuda. 

Fastigheter är lokala och en förståelse för den lokala marknaden är en grundförutsättning för att hitta rätt.