FAST

Fastsyd_Favicon_Frame_WHITE copy.png

Hitta din ö.

KYKLADERNA

Kykladerna är en grekisk ögrupp belägen centralt i det Egeiska havet. För att du ska få en bättre bild om vad det är som gör denna ögrupp så unik, har vi skapat en liten broschyr för dig.

Vi skickar den i pdf-format direkt till din inkorg, både på svenska och engelska:

Kykladerna%20preview_edited.png

EN INTRODUKTION

PAROS

Antiparos vid sin sida - Stilfullt 

1/1

Yta: 196.3 km2

Invånare: ca. 12 000

Center: Parikia

Kykladerna - I hjärtat av det Egeiska havet hittar du Paros som år 2019 blev utnämnd till den mest populära ön av alla i Grekland. Perfekt belägen mellan Mykonos, Naxos och Santorini finns det fantastiska valmöjligheter för hur du spenderar din tid i Grekland.

Dessutom finns Antiparos 5 min bort med färjan från Paros hamn i Pounda - Du får alltså två i ett om du väljer en plats här. Utöver vacker miljö erbjuder Paros aktiviteter för den aktive - vattensporter så som Kitesurfing är populärt då förhållandena för detta är väldigt bra här. 

Med flygplats

KYTHNOS

Lättillgängligt - Perfekt getaway destination!

1/1

Yta: 99.43 km2

Invånare: ca. 1 500

Center: Chora

Hör här: 1 h 45 min från fastlandet! 

Kythnos är en kommande destination med färjerutter som gör ön väldigt lättillgänglig. Grekerna själva åker gärna hit. Mycket är fortfarande under uppbyggnad och det är just därför det är en plats med super möjligheter för en bra investering.

Med fler än 70 stränder och med sitt landmärke - Kolona strand, som ses på bilden ovan, är detta en underbart vacker ö med fantastiska förutsättningar för ett oslagbart semesterhem i Grekland!

SERIFOS

Vackert med närhet till Fastlandet

1/1

Yta: 75.21 km2

Invånare: ca. 1 400

Center: Chora

Serifos är en av de grekiska öarna som inte har drabbats av överexploatering.

Ön erbjuder en oväntad nivå av lyx, parallellt med en lugnande atmosfär - vilket gör denna ö till en perfekt plats för avkoppling.

 

Stränderna här är idylliska och de smala kullerstensgatorna mysiga.

Helt enkelt en underbar destination,

avskilt från massturismen! 

NAXOS

Familjevänligt

1/1

Yta: 429.8 km2

Invånare: ca. 19 000

Center: Chora

Kykladerna - Största ön i ögruppen med underbara breda stränder och en internationell, välfungerande flygplats. Naxos har dessutom väldigt goda  färjekommunikationer. Trots detta är ön relativt okänd då den ofta faller under radan för sina grannar Mykonos, Paros och Santorini. Detta gör ön till en perfekt destination om ni kommer med familjen.

Ön erbjuder sportaktiviteter likväl som god mat och bra restauranger. 

Perfekt för långtidsvistelse!

TINOS

Fridfullt

1/1

Yta: 194.5 km2

Invånare: ca. 8 600

Center: Chora

Tinos är belägen endast ett stenkast från Mykonos och en perfekt ö för dig som letar efter en plats som erbjuder lugn och ro. 

Samtidigt som du aldrig är långt borta från den mer livliga atmosfären som dess grannöar erbjuder - med frekvent färjetrafik.

Tinos är större till ytan än vad många tror och består av ett fantastiskt kuperat landskap - Omfamnande och rogivande. 

MILOS

Lugn och ro

1/1

Yta: 160.1 km2

Invånare: ca. 5 000

Center: Plaka

Kykladerna - Belägen i den västra delen av ögruppen hittar du Milos, en oemotståndlig destination för den som älskar Grekland med dess traditonella atmosfär - Mest känd för sitt vackra landskap med några av de bästa platserna vid havet. 

På ön finns dessutom en flygplats som för varje år ökar i aktivitet

Trots detta, en relativt oupptäckt och orörd ö hittills och därav perfekt för den som vill ha hus i det grekiska lugnet.