Fastsyd_Favicon_Frame.png
1/9

MARKOPOULO, PORTO RAFTI

UTGÅNGSPRIS: € 1.900.000 |  SOVRUM: 5 | KVM: 640 | TOMT KVM: 5.350           

Villa med havsutsikt och 70 kvm balkong - I arkitektur med hänsyn till platsens vackra natur har denna bostads byggts i ett naturskyddsområde där inga ytterligare hem kan få tillstånd att byggas. Ett unikt köptillfälle för den som vill ha sin egen, avskilda plats i det grekiska naturlandskapet med närhet till havet.

 

Innefattande i fyra nivåer: 5 sovrum och 3 badrum, kök, vardagsrum samt WC. 

Tre öppna spisar finns, gym, vinkällare och möjlighet till inrättande av bastu finns också. 

Hiss vilken tjänar 3 våningsplan finns. 

I detta hem finns även inrett, ett separat arbetsutrymme med bibliotek och 2 verandor med fantastisk utsikt över de omgivande bergen, och havet såklart! 

På villans tomt finns utöver en inbjudande trädgård med installerade sprinklers, även en svalkande pool med vattenfall och en fullt utrustad grillplats. 

Till villan hör även ett täckt parkeringsutrymme med plats för fyra bilar. 

Byggnadsår: 2005

Bostaden nås via en privat väg om 120x7 m. 

Ett hem i mer retreatmiljö än såhär är svårt att hitta. 

Välkommen för visning! 

ca. 20 min från Atens flygplats

OMRÅDESBESKRIVNING; PORTO RAFTI 

Porto Rafti är en bedårande kuststad belägen på den östra delen av den grekiska halvön. Tillhörande Attika och bara 15-20 min körväg från Atens internationella flygplats.

 

Kommunen som staden ligger i, Markopoulo - Mesogaia, är känd för sina många vingårdar, fikon och pistaschnötter och för närvarande finns det ett flertal moderna vinodlare i området.

 

Terrängen mot sydost är kuperad och inger en grön miljö medan den åt nordväst är platt, ut mot det Egeiska havet och dess fantastiska stränder.

 

Området är väldigt lugnt och erbjuder allt från mysiga restauranger och bagerier till avskilda platser i retreatmiljö. Besök på någon av områdets vingårdar och vandring i kombination med avkopplande utflykter till de närliggande hisnande, anordnande eller tomma ständerna gör Porto Rafti till en ultimat plats för den som vill ha ett boende vid Medelhavet i lugn och ro. 

 

Trots Porto Rafti:s lättillgänglighet är det snarare en populär sommardestination för grekerna själv än för turism. Som en bevarad hemlig destination, en liten pärla på fastlandet, perfekt för dig som vill uppleva Grekland som grekerna gör. 

 

Välkommen!  

 

Ca. avstånd:

Atens Internationella Flygplats till Porto Rafti : 20 min (körväg)

FLOOR PLAN

VID INTRESSE:

Vid intresse, kontakta oss på:

hello@fastsyd.se+30 6 945 788 702