FAST

Fastsyd_Favicon_Frame_WHITE copy.png

Om oss.

Rådgivning vid investering och fastighetsköp i Grekland

När du är på jakt efter ditt drömhem i Grekland, eller när du endast vill investera, erbjuder vi konsultation genom hela processen - från första visningen till genomförd affär.

En tjänst vi erbjuder dig eftersom investeringsmöjligheterna i Grekland är enorma. Du hittar fantastiska fastigheter till konkurrenskraftiga priser i ett land som har så gott som allt. Höga berg, djupa dalar, ett av världens vackraste och säkraste hav - och oemotståndliga stränder! 

 

På orörda, eller livfulla platser. 

OM FÖRETAGETS GRUNDARE

IMG_9678 square_black edited2_curveadjus

Linda Ivarsson

Linda är grundaren till FASTSYD - En för Sverige, ny sorts tjänst. 

Med erfarenhet från den välkända mäklarbyrån Eklund Stockholm New York i Stockholm, och Von Poll Real Estate i Aten, besitter hon gedigen kunskap om fastighetsinvestering i båda länderna. Som examinerad MBA kandidat har hon tagit initiativet att starta FASTSYD för att erbjuda möjligheten om fastighetsköp och investering i Grekland med professionell konsultation. 

 

Hennes tidigare bakgrund som inredningsarkitekt gör henne dessutom till en utomordentlig projektledare och utöver hennes akademiska och professionella bakgrund har hon även studerat språken; Engelska, Italienska, Ryska, Grekiska, Tyska och Spanska. Samtidigt som Svenska är hennes modersmål. 

 

Linda är engagerad, framåtsträvande och ribban ligger alltid högt - kunder hos FASTSYD ska bara förvänta sig det bästa.