Fastsyd_Favicon_Frame.png
1/13

PORTO HELI, HINITSA

UTGÅNGSPRIS: PÅ FÖRFRÅGAN  |  SOVRUM: 6 | KVM: 350 | TOMT KVM: 2.000              

Ett arkitektoniskt mästerverk är äntligen på marknaden!

 

Denna nybyggda villa om 350 kvm är idealiskt belägen i det prestigefyllda området Hinitsa på den Grekiska rivieran och bara några minuter från Porto Heli.  En underbar plats som erbjuder en fängslande utsikt över det vackra Medelhavet.

 

Villan är byggd i två nivåer med trappor både inomhus och utomhus.

 

Dess eleganta interiör med noggrann detaljrikedom harmoniserar mötet mellan den grekiska arkitekturen, minimal estetik och modern konst. Vitkalkat, generöst stora fönster, höga takbjälkar i trä och glänsande golv.

 

Övre plan innefattar i öppen planlösning ett enastående vardagsrum med öppen spis och vita soffor samt en matplats som genom stora panoramafönster vetter mot poolen och den hisnande havsutsikten.

Här hittas också ett fullt utrustat gourmetkök med direkt vy över den turquoise blå infinity poolen som tillhör fastigheten.  

 

Disponerat på detta plan finns även ett underbart sovrum med eget badrum, perfekt för att sova i komfort och stil, med utsikt direkt över havet direkt från sängen. En jacuzzi finns dessutom i sovrummet med samma oslagbara havsutsikt, perfekt för avslappning.

 

På nedre plan finns tre dubbelrum och ett tvåbäddsrum, samtliga ensuite och med egna uteplatser - inredda i modern stil där var och ett har sin egen karaktär och stil - Skräddarsydda för att möta de högsta förväntningarna.

 

Disponerat på detta plan finns även ett mysigt vardagsrum med två bäddsoffor och badrum, samt ett fristående gästhus med egen ingång och eget badrum som vetter mot fastighetens trädgård.

Totalt finns nio badrum i denna bostad. 

 

Konstruerad med mästerligt hantverk med de finaste materialen med natursten som det huvudsakliga materialet.

 

Utomhusområdena uppfyller de flestas behov och kan enkelt kategoriseras som en underbar oas med sin välkomnande stora uteplats, mysiga lounge sets, grill- och matplats i direkt anslutning till villans pool -  Den magnifika infinity poolen med fantastisk havsutsikt som blir mittpunkten i denna imponerande bostad.

 

Utöver tomtens alla tillgångar är den dessutom belägen endast 2 minuters promenad från närmsta tennisbana.

När dag går mot kväll finns möjligheten att åka till den välkända ön Spetses där du kan möta ett spännande nattliv.

Bara 3 minuters promenad från villan kan du ta en båttaxi och besöka denna fantastiska ö.

 

Helt enkelt - Ett paradis!

Välkommen för visning. 

Nås med färja eller bilvägen

OMRÅDESBESKRIVNING; PORTO HELI 

Porto Heli är en vacker kuststad med en förhållandevis stor hamn, belägen i den sydöstra delen av Greklands Riviera i Peloponnesos regionen och med färjeanslutning till den välkända ön Spetses. 

 

Det är ett av de mest exklusiva områdena i landet med många lyxhotell, fantastiska villor, restauranger, mysiga kaféer, barer och nattklubbar för den som vill. 

 

Dess hamn är en vanlig förtöjningsplats för fiskebåtar och yachter på sommaren, vilket ger Porto Heli en kosmopolitisk atmosfär. En fantastisk natur omger dessutom den vackra gröna bukten med den stora, nybyggda småbåtsanläggningen. 

 

Ett nytt projekt har inletts om en påkostad golf resort i området. Projektet, signerat Jack Nicklaus, innefattar en tomtyta om 2,1 km2 och planeras stå färdigt 2022. Omfattande en golfbana med panoramautsikt på en yta om 154 hektar.

 

Vidare gör vattensporter, dykning och vandring i kombination med avkopplande utflykter till de närliggande hisnande, organiserade eller avskilda stränderna Porto Heli till en ultimat plats för den som vill bo vid Medelhavet. 

 

Porto Heli är lättillgängligt, antingen med bil från Atens Internationella flygplats, eller med färja från huvud hamnen i Aten, Piraeus. Möjligheten att landa med helikopter direkt i Porto Heli finns också. Välkommen!  

 

Ca. avstånd:

Huvudhamn (Piraeus) till Porto Heli:  2 h (med färja) 

Atens Internationella Flygplats till Porto Heli: 2h 30 min (körväg)

FLOOR PLAN

VID INTRESSE:

Vid intresse, kontakta oss på:

hello@fastsyd.se+30 6 945 788 702