Fastsyd_Favicon_Frame.png
1/12

PORTO HELI, KOUNOUPI

UTGÅNGSPRIS: PÅ FÖRFRÅGAN  |  SOVRUM: 6 | KVM: 530 | TOMT KVM: 4.500              

Denna nybyggda villa om 530 kvm består av 6 sovrum med plats för upp till 12 gäster, 6 badrum samt två WC.

 

På villans utomhusområde finns en fantastisk infinity pool, grillplats, en stor matplats och ett stilfullt lounge set precis intill poolen med utsikt över det kristallklara Medelhavet.

 

På tomten finns även parkeringsplats för 3 bilar. 

Belägen i Kounoupi som är känt för att vara ett lyxigt grannskap med prestigefulla fastigheter och begränsad insyn.

 

Välkommen för visning! 

Nås med färja eller bilvägen

OMRÅDESBESKRIVNING; PORTO HELI 

Porto Heli är en vacker kuststad med en förhållandevis stor hamn, belägen i den sydöstra delen av Greklands Riviera i Peloponnesos regionen och med färjeanslutning till den välkända ön Spetses. 

 

Det är ett av de mest exklusiva områdena i landet med många lyxhotell, fantastiska villor, restauranger, mysiga kaféer, barer och nattklubbar för den som vill. 

 

Dess hamn är en vanlig förtöjningsplats för fiskebåtar och yachter på sommaren, vilket ger Porto Heli en kosmopolitisk atmosfär. En fantastisk natur omger dessutom den vackra gröna bukten med den stora, nybyggda småbåtsanläggningen. 

 

Ett nytt projekt har inletts om en påkostad golf resort i området. Projektet, signerat Jack Nicklaus, innefattar en tomtyta om 2,1 km2 och planeras stå färdigt 2022. Omfattande en golfbana med panoramautsikt på en yta om 154 hektar.

 

Vidare gör vattensporter, dykning och vandring i kombination med avkopplande utflykter till de närliggande hisnande, organiserade eller avskilda stränderna Porto Heli till en ultimat plats för den som vill bo vid Medelhavet. 

 

Porto Heli är lättillgängligt, antingen med bil från Atens Internationella flygplats, eller med färja från huvud hamnen i Aten, Piraeus. Möjligheten att landa med helikopter direkt i Porto Heli finns också. Välkommen!  

 

Ca. avstånd:

Huvudhamn (Piraeus) till Porto Heli:  2 h (med färja) 

Atens Internationella Flygplats till Porto Heli: 2h 30 min (körväg)

FLOOR PLAN

VID INTRESSE:

Vid intresse, kontakta oss på:

hello@fastsyd.se+30 6 945 788 702