Fastsyd_Favicon_Frame.png
1/15

PORTO HELI, KOUNOUPI

UTGÅNGSPRIS: PÅ FÖRFRÅGAN  |  SOVRUM: 7 + 1 | KVM: 750 | TOMT KVM: 8.000              

Denna magnifika, nybyggda villa erbjuder ett lyxigt boende på en yta om 750 kvm med en 100 meter fasad mot havet.

 

En vackert inredd bostad, fullt möblerad och utrustad för att rymma upp till 14 gäster på en tomt om 8.000 kvm med exklusiv tillgång till tre privata små vikar.

 

Villans unika arkitektoniska design och dess enastående havsutsikt ger känslan av avkoppling och avskildhet. Utrymmena inomhus och utomhus, tillsammans med villans infinity pool på framsidan, garanterar komfort och lyx.

 

På markplan finns i öppen planlösning en matsal och ett vardagsrum med öppen spis för avkoppling och glada stunder. Här finns även ett fullt utrustat kök och 3 sovrum.

På nedre plan finns ett lekrum, 4 sovrum samt ytterligare ett sovrum i mindre storlek. 

 

Totalt finns det 10 badrum. 

I direkt anslutning till pooldäck finns grillplats, matplats med stor sittplats och lounge set, perfekt skapat för att njuta av det magnifika naturlandskapet.

 

På tomten finns även parkeringsplats för 4 bilar. 

 

Det som gör den är fastigheten extra speciell är möjligheten som finns att lägga till ett privat strandhus vid tomten - fullt utrustat med uteplats, grill och matplats.

Denna del av fastigheten är också perfekt utformad för att låta bygga en brygga med plats att förtöja en liten båt.

Belägen i Kounoupi som är känt för att vara ett lyxigt grannskap med prestigefulla fastigheter och begränsad insyn.

 

Välkommen för visning!

Nås med färja eller bilvägen

OMRÅDESBESKRIVNING; PORTO HELI 

Porto Heli är en vacker kuststad med en förhållandevis stor hamn, belägen i den sydöstra delen av Greklands Riviera i Peloponnesos regionen och med färjeanslutning till den välkända ön Spetses. 

 

Det är ett av de mest exklusiva områdena i landet med många lyxhotell, fantastiska villor, restauranger, mysiga kaféer, barer och nattklubbar för den som vill. 

 

Dess hamn är en vanlig förtöjningsplats för fiskebåtar och yachter på sommaren, vilket ger Porto Heli en kosmopolitisk atmosfär. En fantastisk natur omger dessutom den vackra gröna bukten med den stora, nybyggda småbåtsanläggningen. 

 

Ett nytt projekt har inletts om en påkostad golf resort i området. Projektet, signerat Jack Nicklaus, innefattar en tomtyta om 2,1 km2 och planeras stå färdigt 2022. Omfattande en golfbana med panoramautsikt på en yta om 154 hektar.

 

Vidare gör vattensporter, dykning och vandring i kombination med avkopplande utflykter till de närliggande hisnande, organiserade eller avskilda stränderna Porto Heli till en ultimat plats för den som vill bo vid Medelhavet. 

 

Porto Heli är lättillgängligt, antingen med bil från Atens Internationella flygplats, eller med färja från huvud hamnen i Aten, Piraeus. Möjligheten att landa med helikopter direkt i Porto Heli finns också. Välkommen!  

 

Ca. avstånd:

Huvudhamn (Piraeus) till Porto Heli:  2 h (med färja) 

Atens Internationella Flygplats till Porto Heli: 2h 30 min (körväg)

FLOOR PLAN

VID INTRESSE:

Vid intresse, kontakta oss på:

hello@fastsyd.se+30 6 945 788 702