Fastsyd_Favicon_Frame.png
1/13

MARKOPOULO, PORTO RAFTI

UTGÅNGSPRIS: € 465.000 |  SOVRUM: 4 | KVM: 220 | TOMT KVM: 285           

Fristående hus om två plan i smakfull design, beläget 60 m från havet och med utsikt över Agia Marina!

Ett utmärkt köptillfälle för den som önskar sig ett funktionellt hem vid havet, nära tillhands. 

Innefattande 2 vardagsrum, 2 kök, 4 sovrum, 3 badrum samt balkongutrymme om 100 kvm erbjuder denna bostad en gästvänlig atmosfär i modern stil. 

Öppen spis finns. 

Luftkonditionering finns. 

Byggnadsår: 2005

Renoveringsår: 2010 

Energiklass: B

Till detta hem hör även parkeringsplats. 

Välkommen för visning! 

ca. 20 min från Atens flygplats

OMRÅDESBESKRIVNING; PORTO RAFTI 

Porto Rafti är en bedårande kuststad belägen på den östra delen av den grekiska halvön. Tillhörande Attika och bara 15-20 min körväg från Atens internationella flygplats.

 

Kommunen som staden ligger i, Markopoulo - Mesogaia, är känd för sina många vingårdar, fikon och pistaschnötter och för närvarande finns det ett flertal moderna vinodlare i området.

 

Terrängen mot sydost är kuperad och inger en grön miljö medan den åt nordväst är platt, ut mot det Egeiska havet och dess fantastiska stränder.

 

Området är väldigt lugnt och erbjuder allt från mysiga restauranger och bagerier till avskilda platser i retreatmiljö. Besök på någon av områdets vingårdar och vandring i kombination med avkopplande utflykter till de närliggande hisnande, anordnande eller tomma ständerna gör Porto Rafti till en ultimat plats för den som vill ha ett boende vid Medelhavet i lugn och ro. 

 

Trots Porto Rafti:s lättillgänglighet är det snarare en populär sommardestination för grekerna själv än för turism. Som en bevarad hemlig destination, en liten pärla på fastlandet, perfekt för dig som vill uppleva Grekland som grekerna gör. 

 

Välkommen!  

 

Ca. avstånd:

Atens Internationella Flygplats till Porto Rafti : 20 min (körväg)

FLOOR PLAN

VID INTRESSE:

Vid intresse, kontakta oss på:

hello@fastsyd.se+30 6 945 788 702